Heb je een medewerker die zich kan / wil verbeteren in contact met zijn opdrachtgever, dan kan ik hem daarbij helpen.

Mensen werken samen met mensen, het lijkt zo eenvoudig. Onze taakuitoefening doen we allemaal vanuit een rol die wordt ingegeven door de context waarin we ons begeven. Het besef dat, en hoe, je jezelf verhoudt tot je omgeving maakt dat je succesvol kunt functioneren. Vanuit mijn decennialange ervaring als opdrachtgever coach ik mensen in de rol van opdrachtnemer, de andere kant van de tafel dus. Hoe stel ik mij op, wat is van belang in de relatie, en wat is ballast en dus niet nodig. Met een praktische en soepele manier van spiegelen breng ik de coachee in aanraking met wat werkt en wat niet.

In de praktijk bereiden we overleg met opdrachtgever en/of intern overleg voor, ga ik mee naar de bespreking, evalueren we de opvolging en uiteindelijk het resultaat.